Welkom op de website van de hervormde kerk Vrouwenparochie, Oudebildtzijl e.o.

De Hervormde gemeente is een geloofsgemeenschap die elke zondag een viering heeft in de “Bordena” kerk in Vrouwenparochie.  Op deze site kunt u kennismaken met de Hervormde gemeente, hier vindt u informatie over de diensten, jeugd/jongeren werk en overige activiteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gezellig een keer langs in één van onze vieringen of neem contact op met één van de contactpersonen.

"Geachte kerkmensen en gemeenteleden , tot en met 28 maart geen diensten.

De kerkenraad van de Hervormde Gemeente Vrouwenparochie heeft besloten, hoe jammer we dit ook vinden, om de erediensten in de Bordena kerk tot en met zondag  28 maart 2021 ook nog te annuleren. De zorgen van de overheid zijn nog groot over de besmettelijkheid van het Coronavirus dat ons land al zo lang in zijn greep heeft. Het blijft bog steeds onverantwoord om de erediensten de komende tijd te laten doorgaan.

We houden als kerkenraad de ontwikkelingen aangaande het coronavirus en de daarbij behorende adviezen van het moderamen van de generale synode in de gaten en zullen daarop weer anticiperen.

We hopen uw begrip hiervoor.

Namens de kerkenraad