Welkom op de website van de hervormde kerk Vrouwenparochie, Oudebildtzijl e.o.

De Hervormde gemeente is een geloofsgemeenschap die elke zondag een viering heeft in de “Bordena” kerk in Vrouwenparochie.  Op deze site kunt u kennismaken met de Hervormde gemeente, hier vindt u informatie over de diensten, jeugd/jongeren werk en overige activiteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gezellig een keer langs in één van onze vieringen of neem contact op met één van de contactpersonen.


"Geachte kerkmensen en gemeenteleden , tot en met 30 mei geen diensten.

De kerkenraad van de Hervormde Gemeente Vrouwenparochie heeft besloten, hoe jammer we dit ook vinden, om de erediensten in de Bordena kerk nog zeker tot en met zondag 30 mei te annuleren. De overheid heeft inmiddels wel wat versoepelingen aangekondigd maar de besmettingscijfers zijn nog hoog. Ook het moderamen van de generale synode heeft nog geen andere adviezen gegeven dan die er al zijn. Het blijft nog steeds niet verantwoord om de erediensten de komende tijd te laten doorgaan.

 

We houden als kerkenraad de ontwikkelingen aangaande het coronavirus en de daarbij behorende adviezen van het moderamen van de generale synode in de gaten en zullen daarop weer anticiperen. Mogelijk is er in juni weer iets meer mogelijk. We hopen op uw begrip in deze. 


We hopen uw begrip hiervoor


Namens de kerkeraad